
CURS
TÈCNIQUES D’EMPLATAT
GASTRONÒMIC
INICI : Octubre
A Tordera



Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19
CURS 100% SUBVENCIONAT
20 HORES – PRESENCIAL
(A Tordera)
OBJECTIUS DEL CURS
– Conèixer les diferents tipologies d’emplatat.
– Generar una oferta gastronòmica atractiva visualment.
– Confeccionar presentacions innovadores.

CONTINGUTS DEL CURS
1. Introducció: breu història i evolució del emplatat gastronòmic
2. Tipus de materials i marc legislatiu (porcellana, ceràmica, pisa, vidre, pissarra, fang, etc.)
3. Tipus de guarnicions, aliments i salses en l’emplatat
4. Tipus d’emplatat
4.1. Emplatats simètric i asimètric
4.2. Emplatat rítmic
4.3. Emplatat triangular / romboïdal
4.4. Emplatat horitzontal
4.5. Emplatat oblic
4.6. Emplatat a escala i regla dels dos terços
4.7. Emplatat piramidal
4.8. Emplatat en quadre
4.9. Emplatat circular o lineal
5. La importància dels colors
6. Punt focal, flux, unitat i equilibri
7. Alçada i textura
8. Tècniques d’emplatat de salses: cullera, brotxa, màniga pastissera, biberó.
9. Plats giratoris i altres eines: espàtules, motlles, esponges, plantilles, pinzells, rodets.

Aquest curs forma part d’una sèrie de formacions especialment dissenyades per a cobrir el món de la gastronomia, l’alimentació i la restauració des de diversos angles.
Consulta’ns sobre els altres cursos complementaris que pots realitzar amb nosaltres.
Completa la teva formació amb la resta de cursos del projecte formatiu
CURS 100% SUBVENCIONAT
SOL·LICITUD D’INFORMACIÓ
Info
També pots visitar-nos o trucar-nos per telèfon
On som
Camí Ral, 158
08490 – TORDERA
Telèfon
93 764 26 81
Horari
Dilluns – Divendres
De 9:00 a 14:00
De 15:00 a 20:00