sumilleria | Assesform
937 642 681

Sumilleria i Maridatge

Degustació de Vins i el seu Maridatge amb el menjar

20 hores de formació

Sol·licita informació

Treballar amb vins i la seva relació amb el menjar

Aquests coneixements et poden resultar de gran ajuda tant a nivell professional com en reunions amb família i amics.

Què aprendràs ?

Condicions per la Degustació

Coneixerem com són les condicions necessàries per a la degustació del vi…

Temperatures del Servei

La importància de la temperatura en el moment de servir

Conservació del producte

Temperatura adequada, posició de les ampolles, temps de conservació, control de la humitat ambiental…

Les tècniques de tast aplicades als sentits

L’aprenentatge del tast requereix del domini de les tècniques i els criteris amb els quals es jutgen els vins

Vocabulari específic

Com descriure un vi i amb quins termes ? Coneix l’interessant vocabulari del tast

Maridatge entre el vi i el menjar

Experimentarem i descobrirem les possibilitats dels maridatges de vins amb preparacions fredes i calentes

GAUDEIX D’AQUEST PLAER

20 Hores
Teoria i Pràctica

Posarem en pràctica tot l’après

Reserva la teva plaça

Aprofita aquesta oportunitat

937 642 681

O envia’ns les teves dades aquí sota