nada

CURS

SUMILLERIA
I MARIDATGE

en 4 DISSABTES

Degustació de Vins i el seu Maridatge amb el menjar

CURS

SUMILLERIA
& MARIDATGE

en 4 DISSABTES

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19

Treballar amb vins i la seva relació amb el menjar

Aquests coneixements et poden resultar de gran ajuda tant a nivell professional com en reunions amb família i amics.

Què aprendràs ?

Condicions per la Degustació


Coneixerem com són les condicions necessàries per a la degustació del vi…

Temperatures del Servei


La importància de la temperatura en el moment de servir

Conservació del producte


Temperatura adequada, posició de les ampolles, temps de conservació, control de la humitat ambiental…

Les tècniques de tast aplicades als sentits


L’aprenentatge del tast requereix del domini de les tècniques i els criteris amb els quals es jutgen els vins

Vocabulari específic


Com descriure un vi i amb quins termes ? Coneix l’interessant vocabulari del tast

Maridatge entre el vi i el menjar


Experimentarem i descobrirem les possibilitats dels maridatges de vins amb preparacions fredes i calentes

El maridatge no són regles, són experiències

100%  SUBVENCIONAT

Curs de 20 Hores Presencial (Tordera)
Teoria i Pràctica

 

Posarem en pràctica tot l’après

Reserva la teva plaça

Aprofita aquesta oportunitat

937 642 681

O envia’ns les teves dades aquí sota

Formulari per a sol·licitar informació

Llegir la política de privacitat

Info

També pots visitar-nos o trucar-nos per telèfon

On som

Camí Ral, 158
08490 – TORDERA

Telèfon

93 764 26 81

Horari

Dilluns – Divendres
De 9:00 a 14:00
De 15:00 a 20:00