CURS
SUMILLERIA
I MARIDATGE
CURS PRÀCTIC
Dissabtes Matí
CURS
SUMILLERIA
I MARIDATGE
CURS PRÀCTIC
DISSABTES al MATÍ
20 HORES
de curs
Presencial a TORDERA
Degustació de Vins i el seu Maridatge amb el menjar
CURS
SUMILLERIA
& MARIDATGE
Curs Pràctic
CURS DE 20 HORES PRESENCIAL A TORDERA


Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19
Treballar amb vins i la seva relació amb el menjar
Aquests coneixements et poden resultar de gran ajuda tant a nivell professional com en reunions amb família i amics.
Què aprendràs ?

Condicions per la Degustació
Coneixerem com són les condicions necessàries per a la degustació del vi…

Temperatures del Servei
La importància de la temperatura en el moment de servir

Conservació del producte
Temperatura adequada, posició de les ampolles, temps de conservació, control de la humitat ambiental…

Les tècniques de tast aplicades als sentits
L’aprenentatge del tast requereix del domini de les tècniques i els criteris amb els quals es jutgen els vins

Vocabulari específic
Com descriure un vi i amb quins termes ? Coneix l’interessant vocabulari del tast

Maridatge entre el vi i el menjar
Experimentarem i descobrirem les possibilitats dels maridatges de vins amb preparacions fredes i calentes
El maridatge no són regles, són experiències




Curs de 20 Hores Presencial (HOSPITALET)
Teoria i Pràctica
Posarem en pràctica tot l’après
Reserva la teva plaça
Aprofita aquesta oportunitat
937 642 681
O envia’ns les teves dades aquí sota
Vols més informació ?
Info
També pots visitar-nos o trucar-nos per telèfon
On som
Camí Ral, 158
08490 – TORDERA
Telèfon
93 764 26 81
Horari
Dilluns – Divendres
De 9:00 a 14:00
De 15:00 a 20:00