fbpx

SUMILLERIA I MARIDATGE

CARATERÍSTIQUES ORGANOLÈPTIQUES DELS VINS

(20 Hores)


Curs 100% Subvencionat

CURS 100% SUBVENCIONAT

Per a treballadors en actiu, autònoms i treballadors en ERTO

Centre Col·laborador de Formació Professional per l’Ocupació

Cami Ral 158 – 160 Baixos
08490 – TORDERA | Tel. 937 642 681

OBJECTIUS

Còneixer les diferents característiques organolèptiques dels vins emprant un vocabulari específic i saber relacionar‐los amb el menjar que més adequat.
Primera part teòrica i una part pràctica del tast a partir d’un àpat amb maridatge i posant en pràctica tots
els conceptes treballats.

CONTINGUTS

Definició del tast (vocabulari específic)

Condicions per la degustació

Les temperatures del servei

Conservació del producte

Les tècniques de tast aplicació dels sentits

  • Fase Visual
  • Fase Olfactiva
  • Fase Gustativa

El maridatge entre el vi i el menjar

Sol·licitud d’Informació

Llegir la política de privacitat

Telèfon

93 764 26 81

Ubicació

Camí Ral, 158
08490-TORDERA

Horari

Dilluns-Divendres
9:00 – 14:00
15:00 – 20:00