CURS D'ELABORACIÓ DE MENÚS
CURS

PRESENTACIÓ
DE BUFETS

Del 26 al 30 de Setembre

A Tordera

Next Generation Catalunya

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19

CURS 100% SUBVENCIONAT

15 HORES – PRESENCIAL
(A Tordera)

OBJECTIUS DEL CURS

  • Aprendre a preparar i presentar un buffet de forma atractiva.
  • Dissenyar i realitzar decoracions culinàries específiques per a buffets.
  •  Aprendre a triar el tipus de buffet segons les instal·lacions, quantitat de comensals i menú a servir.
  • Dominar diferents tècniques de decoració de plats.
Elaboració de Menús
Elaboració de Menús

CONTINGUTS DEL CURS

1. EL BUFET EN L`HOSTELERIA

1.1 Classificació de la ubicació del bufet. Normativa de lòferta gastronòmica.
1.2. Què és el bufet?
1.3. Tipus de bufet
1.4. Normes en el servei de bufet
1.5. Els criteris d’elaboració d’una carta de bufet
1.6. Bases de l’estructura d’una oferta de bufet
1.7. Com trencar la monotonia

2. ASPECTES DEL SERVEI

2.1. L’espai, el mobiliari, utensilis. El personal
2.2. A on es situa el bufet?
2.3. Elements que s’utilitzen en el muntatge del bufet

3. UTENSILIS DECORATIUS I DE PRESENTACIÓ

3.1. El servei tipus bufet
3.2. Personal de servei de bufet
3.3. Característiques específiques del servei de bufet

4. PLANIFICACIÓ DE LES FANTASIES I LES DECORACIONS

4.1. Elements decoratius
4.2. Ús d’utillatge per a la decoració
4.3. Dimensions i ubicació de la decoració
4.4. Dimensions del bufet segons els clients
4.5. Situació de la decoració del bufet
4.6. Últimes tendències en decoració
4.7. Noves decoracions amb fruita
4.8. Realització de noves decoracions en fruites

5. MATERIALS DE DECORACIÓ
Elaboració de Menús

Aquest curs forma part d’una sèrie de formacions especialment dissenyades per a cobrir el món de la gastronomia, l’alimentació i la restauració des de diversos angles.

Consulta’ns sobre els altres cursos complementaris que pots realitzar amb nosaltres.

Completa la teva formació amb la resta de cursos del projecte formatiu

Emplatat Gastronòmic

20 Hores
VEURE EL CURS

Presentació de bufets

15 Hores
VEURE EL CURS

Elaboració de Menús

16 Hores
VEURE EL CURS

CURS 100% SUBVENCIONAT

SOL·LICITUD D’INFORMACIÓ

Llegir la política de privacitat

Info

També pots visitar-nos o trucar-nos per telèfon

On som

Camí Ral, 158
08490 – TORDERA

Telèfon

93 764 26 81

Horari

Dilluns – Divendres
De 9:00 a 14:00
De 15:00 a 20:00