fbpx
altres cursos

Llegir la política de privacitat

CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT

Disseny i Publicació
de Pàgines Web

560 Hr de preparació
Dirigit principalment a persones aturades

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya – SOC – amb fons rebuts del Ministeri d’Educació i Formació Professional.

CURSO GESTIÓN ADMINISTRATIVA

CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT

DISSENY I PUBLICACIÓ DE PÀGINES WEB

CURS 100% Subvencionat Dirigit principalment a persones aturades

560

HORES


MODALITAT : On Line (des de casa teva)
TELÈFON: 937 642 681

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya – SOC – amb fons rebuts del Ministeri d’Educació i Formació Professional.

 Aprèn a dissenyar i programar llocs web amb aquest curs 100% subvencionat !

 També obtindràs el Certificat de Professionalitat Homologat per la Generalitat de Catalunya !

 

Adquiriràs les habilitats necessàries per a treballar com a Dissenyador i Programador web, però sense haver de fer cap esforç econòmic, tan sols la teva voluntat per aconseguir-ho.

T’oferim la solució perfecta! El nostre curs 100% subvencionat de 560 hores t’ensenyarà tot el que necessites saber per a desenvolupar llocs web professionals.

El curs està dirigit i organitzat per professionals reconeguts dins el sector i comptaràs amb el suport del nostre equip durant tot el curs.

En ser el curs ON LINE podràs accedir a tots els continguts des de la comoditat de casa teva i en qualsevol moment, la qual cosa et permet adaptar el teu horari a les teves necessitats. 

 

CONTINGUTS:

 

En el curs aprendràs des de zero el llenguatge HTML, les fulles d’estil CSS, JavaScript i afegirem sessions especials per a aprendre a treballar amb el llenguatge PHP i amb bases de dades MySQL / MariaDB. A més, també descobrirem la potència de WordPress, el gestor de continguts més popular del món amb el qual també construirem webs completes.

? L’estructura amb HTML :

HTML és un llenguatge de marcat utilitzat per a estructurar el contingut d’una pàgina web. Es tracta d’un llenguatge bàsic que s’utilitza per a definir el contingut d’una pàgina, com a text, imatges, enllaços i altres elements.

 

? La cosmètica i la decoració amb CSS :

CSS és un llenguatge d’estil utilitzat per a donar format i estil al contingut d’una pàgina web. Amb *CSS, pots definir com s’han de mostrar els elements d’una pàgina, com a colors, grandàries, posicions i altres aspectes de disseny.

 

? La interacció amb l’usuari amb JAVASCRIPT :

JavaScript és un llenguatge de programació que s’utilitza per a agregar funcionalitats dinàmiques a una pàgina web. Amb JavaScript, pots crear interaccions amb l’usuari, com a validacions de formularis, animacions i altres elements que permeten a una pàgina web oferir una experiència més interactiva.

 

? Les funcionalitats avançades al servidor amb PHP :

PHP és un llenguatge de programació del costat del servidor que s’utilitza per a desenvolupar aplicacions web. Amb PHP, pots crear funcionalitats que s’executen en el servidor, com processar formularis, connectar amb bases de dades i generar contingut dinàmic en funció de les accions de l’usuari.

 

? L’emmagatzematge i recuperació de dades amb MySQL / MariaDB :

MySQL és un sistema de Gestió de Bases de Dades Relacionals que s’utilitza per a emmagatzemar i recuperar dades d’una aplicació web. Amb MySQL, pots crear bases de dades que continguin informació organitzada en taules i relacions, i utilitzar consultes SQL per a recuperar i manipular aquesta informació.

 

? Productivitat Web amb WordPress

WordPress és un Sistema de Gestió de Continguts (CMS) que permet crear i publicar contingut en forma de pàgines i entrades de blog. És molt popular entre els desenvolupadors web, ja que ofereix una interfície intuïtiva i una gran quantitat de recursos per a personalitzar i expandir la funcionalitat d’un lloc web, a més de permetre la seva modificació si es tenen coneixements d’HTML, CSS i PHP (que aprendrem al curs).

 

 

INSCRIU-TE JA:

No perdis aquesta oportunitat d’aprendre a dissenyar i programar llocs web de manera gratuïta! Inscriu-te ja en el nostre curs i comença a desenvolupar les teves habilitats en aquest apassionant camp. T’esperem!

Registra’t avui mateix en el nostre curs 100% subvencionat i obté el Certificat de Professionalitat homologat per la Generalitat de Catalunya!

Llegir la política de privacitat

ASSESFORM ASSESSORS

També pots visitar-nos o trucar-nos per telèfon

ASSESFORM ASSESSORS

On som

ASSESFORM ASSESSORS
Camí Ral, 158
08490 – TORDERA

Telèfon

93 764 26 81

Horari

Dilluns – Divendres
De 9:00 a 14:00
De 15:00 a 20:00

Llegir la política de privacitat

ASSESFORM ASSESSORS

També pots visitar-nos o trucar-nos per telèfon

ASSESFORM ASSESSORS

On som

ASSESFORM ASSESSORS
Camí Ral, 158
08490 – TORDERA

Telèfon

93 764 26 81

Horari

Dilluns – Divendres
De 9:00 a 14:00
De 15:00 a 20:00

L’acció formativa de Confecció i Publicació de Pàgines web IFCD0110 en modalitat teleformació, pertany a la Convocatòria FOAP 2022, i s’adreça prioritàriament a persones desocupades, si les places no es cobreixen, podran participar un màxim de 30% de persones ocupades. El curs té una durada 560 hores més 40 de formació complementària. L’horari de les tutories és de dilluns a divendres de 15:00 a 20:00 hores del dia 17/01 al 5/05 i de 09:00 a 14:00 hores del dia 8/05 al 22/06, i 3 sessions presencials OBLIGATÒRIES a les nostres instal·lacions de Tordera per fer els exàmens de cada mòdul formatiu.

És un certificat de nivell 2, això vol dir que necessita tenir el títol de l’ESO/EGB per a poder participar. En el cas de no tenir-lo es farà una prova d’accés, que en el seu moment, li indicarem dia i hora en el nostre centre.

Quan l’alumnat no disposi de formació relacionada, haurà de demostrar els coneixements i les competències suficients per participar en el curs amb aprofitament mitjançant una prova competencial tipus test que valori el nivell de competències digitals de l’alumnat.