fbpx
Curso de Francés

Preparació Examen
FRANCÈS B1


CURS 100% Subvencionat

Aquest programa formatiu et proporcionarà la formació en llengua francesa necessària per a usar l’idioma amb seguretat

Què aprendràs ?

Frases i Expressions d'ús comú

Entendre les frases i expressions d’ús freqüent en diferents entorns i contextos com en l’àmbit familiar, durant les compres, en llocs d’interès , en l’àmbit professional, etc.

Comprensió de textos

Comprendre textos escrits breus i senzills relacionats amb la vida quotidiana, com a anuncis publicitaris, textos en premsa, horaris o menús.

Expressar-te correctament

Saber expressar i descriure verbalment fets i circumstàncies sobre nosaltres mateixos, persones del nostre entorn, la nostra família, vida personal, laboral, etc.

Escriptura i Redacció

Escriure textos breus i senzills, sobre diverses situacions, el nostre entorn, així com qüestions relacionades amb necessitats immediates i finalitats vàries.

Comunicació en viatges de negocis

Negocis a nivell internacional, reunions en altres països o realitzar videoconferències amb col·legues de parla francesa a tot el món pot significar un gran impuls en la teva carrera.

Interaccions amb altres persones

Interactuar de manera oral per a dur a terme tasques i treballs quotidians utilitzant formats de comunicació directes sobre qüestions conegudes o habituals.

Últimes places, Reserva ja la teva

No esperis a l’últim minut per a inscriure’t . Recorda que, en tractar-se d’una formació 100% subvencionada, hem de realitzar una sèrie de tràmits administratius. Si tens interès en aquest curs i no t’inscrius al més aviat possible pots perdre l’oportunitat d’aconseguir una plaça.

Missatge

Formulari per a sol·licitar informació

Llegir la política de privacitat

Info

També pots visitar-nos o trucar-nos per telèfon

On som

Camí Ral, 158
08490 – TORDERA

Telèfon

93 764 26 81

Horari

Dilluns – Divendres
De 9:00 a 14:00
De 15:00 a 20:00