
CURS
ELABORACIÓ
DE MENÚS
Del 19 al 23 de Setembre
A Tordera



Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19
CURS 100% SUBVENCIONAT
16 HORES – PRESENCIAL
(A Tordera)
OBJECTIUS DEL CURS
Aprendrem a confeccionar menús considerant gammes de preus i relació de despeses proposant receptes econòmiques per l’elaboració de primers, segons i postres
Treballarem propostes originals, modernes i equilibrades posant especial cura en la relació qualitat / preu

CONTINGUTS DEL CURS
1. Elaboració de primers, segons i postres
2. Com controlar els costos d’un menú
3. Gamma de preus vàlids per als costos
4. Relació de despesa de cada part del menú
5. Llistes de productes vàlids per als costos
6. Idees per rebaixar costos
7. Receptari de primers, segons i postres

Aquest curs forma part d’una sèrie de formacions especialment dissenyades per a cobrir el món de la gastronomia, l’alimentació i la restauració des de diversos angles.
Consulta’ns sobre els altres cursos complementaris que pots realitzar amb nosaltres.
Completa la teva formació amb la resta de cursos del projecte formatiu
CURS 100% SUBVENCIONAT
SOL·LICITUD D’INFORMACIÓ
Info
També pots visitar-nos o trucar-nos per telèfon
On som
Camí Ral, 158
08490 – TORDERA
Telèfon
93 764 26 81
Horari
Dilluns – Divendres
De 9:00 a 14:00
De 15:00 a 20:00