CURS D'ELABORACIÓ DE MENÚS
CURS

ELABORACIÓ
DE MENÚS

Del 19 al 23 de Setembre

A Tordera

Next Generation Catalunya

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19

CURS 100% SUBVENCIONAT

16 HORES – PRESENCIAL
(A Tordera)

OBJECTIUS DEL CURS

Aprendrem a confeccionar menús considerant gammes de preus i relació de despeses proposant receptes econòmiques per l’elaboració de primers, segons i postres

Treballarem propostes originals, modernes i equilibrades posant especial cura en la relació qualitat / preu

Elaboració de Menús
Elaboració de Menús

CONTINGUTS DEL CURS

1. Elaboració de primers, segons i postres

2. Com controlar els costos d’un menú

3. Gamma de preus vàlids per als costos

4. Relació de despesa de cada part del menú

5. Llistes de productes vàlids per als costos

6. Idees per rebaixar costos

7. Receptari de primers, segons i postres

Elaboració de Menús

Aquest curs forma part d’una sèrie de formacions especialment dissenyades per a cobrir el món de la gastronomia, l’alimentació i la restauració des de diversos angles.

Consulta’ns sobre els altres cursos complementaris que pots realitzar amb nosaltres.

Completa la teva formació amb la resta de cursos del projecte formatiu

Emplatat Gastronòmic

20 Hores
VEURE EL CURS

Presentació de bufets

15 Hores
VEURE EL CURS

Elaboració de Menús

16 Hores
VEURE EL CURS

CURS 100% SUBVENCIONAT

SOL·LICITUD D’INFORMACIÓ

Llegir la política de privacitat

Info

També pots visitar-nos o trucar-nos per telèfon

On som

Camí Ral, 158
08490 – TORDERA

Telèfon

93 764 26 81

Horari

Dilluns – Divendres
De 9:00 a 14:00
De 15:00 a 20:00