fbpx

CUINA VEGANA

Salut, sabors, textures i creativitat
15 HORES

100% SUBVENCIONAT

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19

Centre de Formació Professional per l’Ocupació

Cami Ral 158 – 160 Baixos
08490 – TORDERA | Tel. 937 642 681

Next Generation Catalunya

Caldos, fondos, sopes i cremes

Varietat de propostes senzilles i elaborades, lleugeres i potents. Totes les varietats que puguis imaginar

Hortalisses, verdures, fruites

Tartas de verduras, ensaladas de frutas, hamburguesas veganas. Ni te imaginas las infinitas POSIBILIDADES que descubrirás

Coneixer el veganisme

Valor nutricional dels productes. Complements especialitzats. Efectes sobre el cos … reduccions de pes, efectes beneficiosos a la pell, etc.

Vols aprendre a cuinar i descobrir menús sans i nutritius ?

La cuina vegana es caracteritza per no fer ús de cap producte d’origen animal. Pel seu baix contingut en grasses saturades i altres elements nocius per l’esser humà, aquesta es una cuina sana i natural.  Es tracta també d’un tipus d’alimentació 100% apta per a celíacs

Cocina Vegana

L’equilibri en la dieta vegana

Proteïnes, vitamines, intel·ligència alimentària

En la dieta vegana s’exclouen aquells productes d’origen animal i també queden fora els seus derivats com són ara la mel i lactis. La base d’aquest tipus d’alimentació es basa en la utilització exclusiva d’aliments d’origen vegetal, principalment de cereals, llegums, llavors, fruits secs, verdures i fruites.

Continguts de la formació

Quins tipus de cuina aprendrem en el curs

Caldos, Fondos, Sopes i Cremes

Demi glace de cigrons, fons vegetal, sopes asiàtiques i cremes de verdures dolces

Hortalisses, Verdures i Aigües

Coccions i talls per a potenciar al màxim les propietats organolèptiques i energètiques de les verdures

Arrossos i Altres Cereals Integrals

Arròs integral, quinoa, mill i blat sarrai

Proteïnes Vegetals

Seità, tofu, tempeh i llegums

Postres

pastissos, cardis, cassoletes, galetes

Què implica ser veggie ?

La transició a una alimentació d’aquest tipus passa per una fase d’adaptació en què s’ha de cuidar especialment l’equilibri del cos i l’aportació adequada de nutrients. Aprendràs tots els aspectes importants que has de conèixer

Aspectes nutricionals

Control de l’aportació d’energia en la dieta vegana

Nutrició i esport

L’efecte del menjar vegà en l’exercici esportiu

Suplements

La necessitat de suplements com la vitamina B12

Pèrdua de pes

L’efecte del menjar vegà en una dieta de control de pes

Telèfon

93 764 26 81

Ubicació

Camí Ral, 158
08490-TORDERA

Horari

Dilluns-Divendres
9:00 – 14:00
15:00 – 20:00

Pre-Inscripció en el procés de selecció d’alumnes

Formulari de sol·licitud d'informació

Consultar la política de privacitat